Örülünk, hogy itt vagy, nézz körül nálunk!

Wepshopunkban a legnépszerűbb magyar márkákat találhatod meg egy helyen!

Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/424-6451

Scitec Nutrition Hot Blood NO-STIM 375g
Scitec Nutrition Hot Blood NO-STIM 375g
6 990 Ft
ÚJ

Scitec Nutrition Hot Blood NO-STIM 375g

Scitec Nutrition Hot Blood NO-STIM 375g
Scitec Nutrition Hot Blood NO-STIM 375g
A Hot Blood stimulánsmentes változata!

-AZ EGYIK LEGKUTATOTTABB KREATIN FORMÁVAL
-NOOTRÓP HATÓANYAGOKΔ
-BÉTA-ALANIN ÉS L-CITRULLIN
-ELEKTROLITOKKAL
-FEKETEBORS KIVONATTAL (BIOPERINE®)
-ANTIOXIDÁNS KOMPLEX°
6 990 Ft
Egységár: 18 640 Ft/kg
Részletek
Az edzés nem csak munka. Az edzés élvezet is. Imádjuk, ahogy a vér dübörög az ereinkben, ahogy a vasak semmivel sem összehasonlítható világa beszippant minket, és csak nyomjuk, a teljes kifáradásig. Ez az az érzés, ami űz, hajt minket előre!

Az elhivatottságot, az elszántságot te adod. Mi adjuk a Hot Blood-ot! Sajnos azonban a Hot Blood Hardcore nem mindenki számára megfelelő választás, hiszen a benne található stimulánsok az azokra érzékenyek számára lehetetlenné teszik a fogyasztását.

Mostanáig! Elkészült ugyanis a Hot Blood stimulánsmentes változata - nem pörget, koffeinérzékenyek is használhatják, ugyanakkor tartalmaz minden mást, ami a Hot Blood Hardcore is tartalmaz!

A Hot Blood No-Stim támogatja testedet a fizikai igénybevétel, illetve kifejezetten nagy intenzitású edzés folyamán, mivel a termékben található 3 g kreatin tudományosan bizonyított módon növeli a teljesítményt az olyan, sorozatos, rövid ideig tartó, magas intenzitású erőkifejtéseknél, mint például a súlyzós edzés, vagy az intervallum kardió!

A B6 vitamin és niacin hozzájárul az idegrendszer normál működéséhez. A króm részt vesz a makrotápanyagok normál anyagcseréjében. A biotin részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban. * A C-vitamin hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez. A folát, a B12 vitamin és az A-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez.

Adagolási javaslat:
Keverj össze naponta 2x1 adag (2x12,5g, 2x1 csapott adagolókanál) Hot Blood No-Stim port 2x200 ml hideg vízzel. Az ital enyhén szénsavas, ezért a kupakot felrázáskor 5 másodpercenként nyisd ki a balesetek elkerülése érdekében. Fogyassz egy adagot 30 perccel edzés előtt, valamint egyet edzés közben.
Adatok
Márka
Scitec Nutrition
Cikkszám
SC-nostim
Tömeg
375 g/db
BDPST ROCK play