Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Örülünk, hogy itt vagy, nézz körül nálunk!

Wepshopunkban a legnépszerűbb magyar márkákat találhatod meg egy helyen!

Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/424-6451

Nutriversum MSM+C Hyaluron Collagen 500ml
Nutriversum MSM+C Hyaluron Collagen 500ml
4 690 Ft

Nutriversum MSM+C Hyaluron Collagen 500ml

Nutriversum MSM+C Hyaluron Collagen 500ml
Nutriversum MSM+C Hyaluron Collagen 500ml
- A Nutriversum MSM+C+Hyaluron+Collagen Liquid napi adagonként 3000mg hidrolizált marha-kollagént tartalmaz.

- Bőrünk körülbelül 75%-a kollagénből épül fel, illetve a testünk teljes fehérjetartalmának körülbelül 30%-át a kollagén teszi ki, azaz cseppet sem elhanyagolható szereppel bír.
- A kollagénen kívül a termék másik alap hatóanyaga a hyaluronsav, egy fehérje, amely a modern szépségápolás egyik alapkövéve.
- A hialuronsav minden emberi kötőszövetben (pl. ízületekben) megtalálható fehérje, így érthető, hogy miért ennyire fontos anyag a test számára.
- C-vitaminnal és MSM-mel.
4 690 Ft
Egységár: 9 380 Ft/liter
Részletek
A kollagén évtizedek óta népszerű összetevő szépségipari termékekben, hiszen számos pozitív tulajdonsága ismert, amik révén közkedveltté vált.
A kollagén az emberi szervezetben bőségesen megtalálható fehérje, viszont a kor előrehaladtával a mennyisége csökken, ezért a bőr és kötőszövetek rugalmasságának fenntartásához külső forrásból történő utánpótlás segíthet a folyamat lassításában.A kollagénen kívül a termék másik alap hatóanyaga a hyaluronsav, egy fehérje, amely a modern szépségápolás egyik alapkövévé nőtte ki magát a 21. században. Alapvetően a szépségápolási hatása miatt népszerű kiegészítő, de nem szabad megfeledkezni róla, hogy ezen felül a szervezet nagy mennyiségben használja fel az ízületek karbantartására is, épp ezért a test önmaga is előállítja.Végezetül tartalmaz még MSM-et és C-vitamint is, amelyek a termék remek kiegészítései, hiszen az MSM minden élő szervezetben megtalálható elengedhetetlen kénvegyület, így megléte a szervezet számára fontos a normál működés fenntartásához.
A C-vitamin hozzájárul a normál kollagénképződéshez illetve az immunrendszer normális működéséhez is.
Adatok
Márka
Nutriversum
Cikkszám
nutrihyalcollliquid
Tömeg
500 g/db
BDPST ROCK play