Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Örülünk, hogy itt vagy, nézz körül nálunk!

Wepshopunkban a legnépszerűbb magyar márkákat találhatod meg egy helyen!

Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/424-6451

GymBeam ProbioTen (60 kapszula)
GymBeam ProbioTen (60 kapszula)
4 490 Ft

GymBeam ProbioTen (60 kapszula)

GymBeam ProbioTen (60 kapszula)
GymBeam ProbioTen (60 kapszula)
A ProbioTen egy probiotikum termék, tehát élő szervezetek, és egészen 10 probiotikus törzset tartalmaz, melyek gondoskodnak az emésztőrendszer egészséges működéséről, óvják a bélflórát és javítják a koleszterinszintet. A ProbioTen adagonként egészen 10 milliárd élőkultúrát tartalmaz, melyek támogatják a vitaminok és ásványi anyagok felszívódását, ezzel kedvező hatással vannak az immunrendszerre és a szervezet védekező képességére.

Nagyobb mértékben megfázáskor, betegségkor, fertőzésekkor, vagy az immunrendszer legyengülése esetében kellene probiotikumokat fogyasztani. Szintén ajánlott kiegészítő termék antibiotikumok fogyasztása esetében is, melyek károsítják a bél mikroflóráját, valamint ajánljuk emésztési, vagy gyomor nehézségek esetében is.
4 490 Ft
Egységár: 75 Ft/kapszula
Részletek
A Probioten egyedülálló probiotikum összetételében azonnal néhány különböző típusú élő mikroorganizmust megtalálhatunk. Az emésztés javítására és az emésztőrendszer támogatására a termékben Bifidus an lactis, Lactobacilus plantarum, Bifidus bifidum és bifidus breve található. A laktóz intolerancia tüneteinek enyhítésére a Lactobacilus casei szolgál. A Lactobacilus brevis természetes módon küzd a fertőzések ellen, és képes hatékonyabbá tenni az antibiotikumokat. A Bifidus I infantis harcol a sömör kialakulása ellen, és eltávolítja a testből a felhalmozódott toxikus anyagokat. A Bifidus I longum pedig támogatja az immunrendszer működését és segít a vitaminok és ásványok jobb felszívódásában. A koleszterin szintjének csökkenését, ahogy az allergiák kialakulását is segít megelőzni a Lactobacilus acidophilus. A Probioten termékben található frukto-oligoszacharidok támogatják az emésztőrendszer megfelelő működését és óvják a bélflórát.

A ProbioTen és előnyei:
-probiotikum komplexum
-adagonként egészen 10 milliárd élőkultúrát tartalmaz
-segít az emésztőrendszer megfelelő működésében
-óvja és javítja a bélflórát
-támogatja a vitaminok és ásványok felszívódását
-támogatja az immunrendszert
-enyhíti a laktóz érzékenység tüneteit
-hatékonyabbá teszi az antibiotikumokat
-eltávolítja a test toxikus anyagait
-csökkenti a koleszterin szintet
-preventív hatással van az allergiákkal szemben
-javítja a lipid profilt

Adagolás:
Fogyassz napi 2 kapszulát az étkezés során.
Adatok
Márka
GymBeam
Cikkszám
GB_Probioten
Tömeg
100 g/db
BDPST ROCK play