Részletek
A nattokináz enzim egy olyan étrend-kiegészítő, amely az egyedülálló nattokináz enzimet tartalmazza. Ahogy a neve is sejteti, a hagyományos japán ételből, a nattōból származik. Ez egy Bacillus subtilis baktériummal fermentált főtt szójabab, amelyet a japánok reggelire szoktak fogyasztani rizzsel együtt, de levesekhez vagy szusihoz is hozzáadják. A nattō különösen népszerű Okinawa lakói körében, amely az úgynevezett kék zónák egyike.
Ezenkívül ez a termék 20 000 FU/g magas enzimaktivitással büszkélkedhet. Ez azt jelenti, hogy 1 g nattokináz 20 000 fibrinolitikus egységnyi enzimaktivitással rendelkezik. Ez egy egészséges életmódhoz alkalmas funkcionális étrend-kiegészítő. Ráadásul a praktikus kapszula formának köszönhetően könnyen bevehető és vegánok számára is alkalmas.
A nattokináz enzim előnyei
• fermentált szójababból származó nattokináz enzim
• a hagyományos japán nattō ételből állítanak elő
• praktikus kapszula formában kapható
• vegánok számára is alkalmas
Javasolt fogyasztás
Vegyél be naponta 1 kapszulát.
Összetevők
Inulin, nattokináz enzim (20.000 FU/g) (fermentált Glycine max szójababból származó kivonat (L.) 10:1), hipromellóz kapszula, térfogatnövelő anyag (mikrokristályos cellulóz), csomósodásgátló anyag (magnézium-sztearát).