Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Örülünk, hogy itt vagy, nézz körül nálunk!

Wepshopunkban a legnépszerűbb magyar márkákat találhatod meg egy helyen!

Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/424-6451

GymBeam Essentials VitaPack (30 csomag)
GymBeam Essentials VitaPack (30 csomag)
7 890 Ft
ÚJ

GymBeam Essentials VitaPack (30 csomag)

GymBeam Essentials VitaPack (30 csomag)
GymBeam Essentials VitaPack (30 csomag)
GymBeam Essentials VitaPack (30 csomag)
Az Essentials VitaPack a szervezet megfelelő működéséhez elengedhetetlen, alapvető fontosságú anyagok gondosan válogatott keveréke. Ez az egyedülálló termék vitaminok, ásványi anyagok, növényi kivonatok, omega-3 zsírsavak és ízületvédő anyagok harmonikus keverékét tartalmazza, praktikus tasakokban. Az Essentials VitaPack 30 tasakot tartalmaz, amelyek mindegyikében 5 tablettát és 3 lágyzselatin kapszulát találsz, a test normál működéshez szükséges tápanyagokkal.
7 890 Ft
Egységár: 263 Ft/csomag
Részletek
A 30 Essentials VitaPack tasak mindegyike tartalmaz:
-1 C-vitamin- és vadrózsa kivonat tartalmú tablettát. A C-vitamin az alapvitaminok egyike, amelyre a testnek szüksége van a normál működéshez, és amelynek számos fontos funkciója van. C-vitamin nélkül az immun- és az idegrendszer nem képes a megfelelő működésre, de fontos szerepet játszik a kollagéntermelésben és a csontok, a porcok, az íny, a fogak és a bőr egészségének megőrzésében is. Hozzájárul továbbá a pszichológiai jólléthez, csökkenti a fáradtságot és a kimerültséget, védi a sejteket az oxidatív stressz ellen és javítja a vasfelszívódást. Hiánya a szervezetben gyakran krónikus fáradtságot okoz.

-1 kalciumot, cinket és magnéziumot tartalmazó tablettát. Ezek az ásványi anyagok több száz enzim- és biokémiai reakcióért felelősek a szervezetben, és hozzájárulnak egészségének fenntartásához. A kalcium nem csak az egészséges csontozat és fogazat megőrzéséért felel, de az izmok és az energiatermelésben kulcsfontosságú anyagcsere normál működéséhez is hozzájárul. És ez még nem minden. Megfelelő bevitele szükséges az emésztőenzimek és az idegi jelátvitel megfelelő működéséért. A cink kulcsfontosságú összetevő a szervezetben zajló több mint 200 enzimreakcióban. Nélkülözhetetlen az immunrendszer, a kognitív képességek, valamint a makrotápanyagok anyagcseréje számára is. A vér normál tesztoszteron-szintjének fenntartásában, valamint a haj, a körmök, a bőr és a csontok egészségének megőrzésében is fontos szerepe van. Végül, a magnézium, amely az előző kettőhöz hasonlóan fontos ásványi anyag, és amely több mint 300 biokémiai átalakulásban érintett, és fontos az idegrendszer normál működéséhez, így hozzájárulva a pszichológiai jólléthez. Fontos szerepe van a normál izomműködésben, csökkenti a fáradtságot és a kimerültséget, és segít fenntartani a normál fehérjeszintézist. A három anyag megfelelő bevitele nagyon fontos az egészséges szervezet számára. A tabletta a fentiek mellett tartalmaz még bórt, rezet, szilíciumot és foszfort.

-1 arthro komplexet tartalmazó tablettát. Funkcionális anyagokat tartalmaz az ízületek maximális védelméért, amelyek a minőségi ízületvédelemre alkalmazott termékek teljes palettáját képviselik. A tabletta tartalmaz glükozamin-szulfátot, kondroitin-szulfátot, MSM-et és C-vitamint. Utóbbi a keverék hatását támogatja, köszönhetően a kollagéntermelésben, valamint a csontok és a porcok egészségében betöltött szerepének.

-2 multivitamin tablettát, amelyek összesen 11 vitamint és 10 ásványi anyagot tartalmaznak, amelyek fontosak a szervezet normál működéséhez. Ezekben a tablettákban a B-vitaminok összes fajtáját, valamint A-, E- és K-vitamint, az antioxidáns-tartalmukról ismert echinacea- és zöld tea kivonatot, valamint epigallokatekin-gallátot (EGCG) és koffeint tartalmaz. Ez a kiegyensúlyozott keverék hatékonyan járul hozzá a szervezet általános harmóniájához, amelynek nem csak makrotápanyagokból, de mikrotápanyagok révén is szüksége van a folyamatos energiaellátásra a normál működéshez. A B6- és B12-vitaminok például a pszichológiai jóllétben fontos szerepet játszó biokémiai folyamatokhoz szükségesek, valamint csökkentik a fáradtságot és kimerültséget.

-1 D3-vitamin kapszulát. A D-vitamin ebben a kapszulában a nagyon jól felszívódó D3-vitamin formában található meg, így 1000 NE (25 mcg) vitaminnal lát el. A D-vitamin az immunrendszer normál működésében, valamint a csontozat és a fogazat egészségének fenntartásában játszik fontos szerepet. Hozzájárul továbbá az izmok megfelelő működéséhez.

-1 omega-3 kapszulát. Az omega-3 az esszenciális zsírsavak közé tartozik, amelyek közül a szervezet nem mindegyiket képes önmaga előállítani, így külső forrásból szükséges pótolni őket. A kapszulában megtalálható EPA és DHA is ezek közé tartozik. Fontos szerepük van a szív, az agy és a látás egészségének megóvásában. A kapszula E-vitamint is tartalmaz, amely ismert antioxidánsként megvédi ezeket a ritka zsírsavakat az oxidáció során történő lebomlástól.

-1 lecitin-tartalmú kapszulát. A szójalecitin foszfolipideket, többek között kolint tartalmaz, amelyek a normál májműködéshez és lipid anyagcseréhez járulnak hozzá.

Adagolás:
Fogyassz 1 tasakkal naponta.
Adatok
Cikkszám
GB_EssentialsVita
Tömeg
250 g/db
BDPST ROCK play