Részletek
82 %-os fehérjetartalmú, ellenben alacsony a szénhidrát tartalma, zsírt pedig egyáltalán nem találunk benne. Emellett még nincs benne koleszterin, valamint laktóz sem, ami főként azoknak a sportolóknak kedvez, akik laktóz intoleranciával küszködnek. A termék kiváló választás azoknak, akik minőségi fehérjeforrást keresnek az izomtömegek és az erő növeléséhez. Magas biológiai értékekkel rendelkezik és teljes esszenciális aminosav profilt kínál, továbbá magas a BCAA és a glutamin tartalma is – olyan aminosavak, melyek támogatják a teljesítmény javulását és gyorsítják a regenerációt.
Az Egg Albumin előnyei:
-82 %-os fehérjetartalmú tojásfehérje
-nagyon hatékony biológiai felhasználhatóság jellemzi
-teljes aminosav profilja van, emellett tartalmaz BCAA-t és glutamint
-zsír és koleszterin mentes
-glutén, cukor, és laktóz mentes
-laktózérzékenyek számára alkalmas
-alvás előtt is fogyasztható
Adagolás:
Keverj össze 1 adagolókanálnyi port (25 g) 150-200 ml vízzel. Fogyassza naponta 1-2 alkalommal.