Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Örülünk, hogy itt vagy, nézz körül nálunk!

Wepshopunkban a legnépszerűbb magyar márkákat találhatod meg egy helyen!

Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/424-6451

GymBeam DigeZyme® (60 kapszula)
GymBeam DigeZyme® (60 kapszula)
3 390 Ft

GymBeam DigeZyme® (60 kapszula)

GymBeam DigeZyme® (60 kapszula)
GymBeam DigeZyme® (60 kapszula)
A DigeZyme® egy 5 emésztőenzimből álló komplexum – amiláz, proteáz, laktáz, lipáz és celluláz, melyek támogatják az egészséges emésztést és az ételek tápanyagainak felszívódását. Az étel molekuláit elegendően apró elemekre bontják, melyeket a szervezet képes felszívni, ami összefüggésben áll a test teljes kondíciójával.
3 390 Ft
Egységár: 57 Ft/kapszula
Részletek
DigeZyme® hatóanyagai
-Az AMILÁZ egy olyan enzim, melyet a hasnyálmirigy és a nyálmirigyek termelnek, mely a keményítőt egyszerűbb cukrokra bontja.
-A PROTEÁZ, vagy a proteolitikus enzimek segítenek a fehérjék aminosavakká való lebontására és biztosítják a felszívódásukat és a felhasználásukat a szervezetben. Hiányuk korlátozza a fehérjék szétbomlását, melyek ezt követően a vastagbélben bomlásnak erednek és emésztési problémákat okoznak (felfúvódás, bélgázképződés, hasmenés). Olyan enzimek tartoznak a proteolitikus enzimek közé, mint a pankreatin, papain, tripszin, kimotripszin és a bromelain.
-A LAKTÁZ egy enzim, mely a laktózt bontja (tejcukor) glükózzá és galaktózzá. Azoknak ajánlott a fogyasztása, akik laktóz-intoleranciával küzdenek, tehát nem képes a szervezetük megemészteni a laktózt, ami felfúvódáshoz, hasfájáshoz és hasmenéshez vezet.
-A CELLULÁZ egy olyan enzim, mely a rostban gazdag ételek lebontásához nagyon fontos. A növényi rostokat glükózzá bontja (egyszerű cukor). Támogatja az emésztési problémák gyógyítását (például a nem megfelelő felszívódó képesség szindrómáját), a testben önmagában nem képződik, ezért nagyon fontos, hogy az étrendünkkel jussunk hozzá.
-A LIPÁZ egy lipolitikus enzim, mely a zsírokat glicerinné és szabad zsírsavakká bontja. Azok a bélfalakon keresztül a vérbe és a májba jutnak, ahol ezután lebomlanak. A lipáz a szervezet egyik szintetizált zsírja és a zsírtartalékok redukcióját biztosítja. Az enzim hiánya a magas koleszterinnel és cukorszinttel van összefüggésben.

A lipázok, amilázok és proteázok hozzájárulnak a bevitt étel jobb emésztéséhez és hozzájárulnak az emésztőenzimek működéséhez.

A DigeZyme® előnyei:
-5 különböző emésztőenzim komplexuma (amiláz, proteáz, laktáz, lipáz, celluláz)
-160 mg enzimet tartalmaz egy kapszulában
-támogatja a bevitt étel teljes megemésztését
-támogatja a tej és a laktóz emésztését
-támogatja a fehérjék emésztését
-támogatja a zsírok emésztését
-támogatja a keményítő emésztését
-támogatja a rostban gazdag ételek emésztését
-támogatja a tápanyagok felszívódását az ételből
-megszünteti a különböző ételintolerancia kellemetlen tünetei

Adagolás:
Napi 1-2 kapszula fogyasztását ajánljuk.
Adatok
Márka
GymBeam
Cikkszám
GB_Digezyme
Tömeg
100 g/db
BDPST ROCK play