Részletek
A földimogyoróvaj egyre népszerűbb a sportolók körében, de a konyhában is számos felhasználási módja van. A desszertekben nagyon jól harmonizál a csokoládéval, gyümölcsökkel vagy lekvárokkal, de szuperül passzol a zabkásába is. Hasonlóan jól felhasználható a sós ételekhez is, például mártások készítéséhez vagy húsok ízesítéséhez. Nagy a valószínűsége azonban, hogy magában is eszegeted majd, kiskanállal közvetlenül a dobozból, mivel a kellemes mogyorós íznek nehéz ellenállni.
A 100% földimogyoróvaj előnyei:
-100% természetes mogyoróvaj
-csak pörkölt földimogyorót tartalmaz
-nem tartalmaz hozzáadott cukrot, sót vagy pálmaolajat
-egészséges zsírok kiváló forrása
-magas fehérjetartalommal rendelkezik
-kellemes íz és krémes állag jellemzi
-kitűnően passzol az édes és sós ételekhez, de magában is nagyon finom
Összetevők:
Sima változat: 100% pörkölt földimogyoró.
Ropogós változat: 90% pörkölt földimogyoró, 10% pörkölt földimogyoró darabkák.