Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Örülünk, hogy itt vagy, nézz körül nálunk!

Wepshopunkban a legnépszerűbb magyar márkákat találhatod meg egy helyen!

Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/424-6451

Dorian Yates Nutrition Blood & Guts 380g
Dorian Yates Nutrition Blood & Guts 380g
11 490 Ft
ÚJ

Dorian Yates Nutrition Blood & Guts 380g

Dorian Yates Nutrition Blood & Guts 380g
Dorian Yates Nutrition Blood & Guts 380g
A Blood & Guts öbbek közt citrullin-malátot, arginin AKG-t és a béta-alanint tartalmaz a hatalmas bedurranás, és páratlan kitartás és fenomenális erő támogatására. Stimulánsok kombinációjával biztosítja, hogy szellemileg csakúgy készen állj, mint fizikailag, mielőtt megtámadnád az edzőtermet
11 490 Ft
Egységár: 30 237 Ft/kg
Részletek
A Blood and Guts egy edzés előtti táplálékkiegészítő, amelynek célja, hogy fokozza az itenzitást, az energiát és az erőt a testmozgás során, lehetővé téve, hogy túllépd mentális és fizikai határaidt.
A Blood and Guts-nal az volt a célunk, hogy olyan terméket hozzunk létre, amely testesíti Dorian híres edzésfilozófiáját és kivételes munkamorálját. Éppen ezért a forradalmi Blood and Guts edzés előtti edzés szilárd adagokban tartalmaz kulcsfontosságú tápanyagokat, Dorian egész életen át tartó tapasztalatai révén összeolvadva, hogy a mai piacon a legintenzívebb edzés előtti kiegészítést hozzuk létre.
Az erőteljes izomösszehúzódások létrehozásának, az összpontosítás és a koncentráció fenntartásának, valamint a test fiziológiai reakcióinak optimalizálásának képessége mind-mind az intenzitás része. De az emberek többsége nem a megfelelő intenzitással edz, így az izomnövekedés gyengén optimalizált így edzés után kevés oka van a testnek alkalmazkodására.
Dorian Yates Blood and Guts képlete az intenzitást helyezi az edzések előterébe. A legelső adagtól kezdve a mentális stimulánsok gyors infúziója beindítja a neurotranszmittereket. A hangsúly és a koncentráció jelentősen javul, mivel a guarana mag kivonat, a koffein, az L-tirozin és a zöld tea kivonat felerősíti mentális állapotod. Egy átfogó bemelegítés után érezni fogod a következő összetevői hullámot, amely elnyeli a test minden izomrostját: a citrullin-malát, a béta-alanin és az arginin AKG együtt növelik a dolgozó izmok véráramlását, meghosszabbítják az állóképességet és berobbantják izmaid keménységét.

Adagolás:
15-30 perccel edzés előtt.
Ha kezdő vagy kezd az ismerkedést 1 kanál(fél adaggal).
Ha rendszeres terembejáró vagy: keverjen össze 2 kanál port 250-350 ml vízzel.
Adatok
Márka
Dorian Yates Nutrition
Cikkszám
DY_BloodGuts
Tömeg
380 g/db
BDPST ROCK play